Електрически дробилки VIKING

posted in: Новини | 0

Преработват градинския отпадъчен материал без усилие

Градинските дробилки VIKING не се колебаят, когато става въпрос за преработване на градински отпадъчен материал с голям обем като отрязани цветя, зеленчуци, големи количества шума, както и силно разклонени тънки храсталаци и клони. Отличават се с тих режим на работа благодарение на шумозаглушаващата фуния за подаване на материала.

Викинг – GE 103

GE 103

Мощна електрическа дробилка, оборудвана със зъбчат режещ диск, обръщащ се нож за нарязване, лопатков нож и алуминиеви насрещни остриета. Практичен отвор „детелина“ за подаване на силно разклонен материал. Меките органични отпадъци попадат в уреда през широкия правоъгълен отвор. Подходяща за преработка на клони с диаметър до 30 мм. С голяма ръкохватка и колела за лесно транспортиране.

Серийно оборудване

 • Детелинообразен отвор 
  Детелинообразен отвор

  За удобна и ефективна преработка на силно разклонен материал VIKING разработи практичен отвор „детелина“. Допълнителният правоъгълен отвор е много подходящ за подаване на мекия материал.

 • Обезопасяваща блокировка 
  Обезопасяваща блокировка

  При отваряне на винтовите тапи се задейства вградената в уреда обезопасяваща блокировка, която предотвратява автоматичното задвижване на уреда след прекъсване на ел. захранването, напр. след извършване на дейности по поддръжката или смяна на ножовете. (подобно на снимката)

 •  
  Multi-Cut 103

  Състои се от зъбчат режещ диск, обръщащ се нож за нарязване, лопатков нож и алуминиеви насрещни остриета. Служи за нарязване на клоните на стружки и надробяване на мекия зелен материал.